Best Western City Hotel de Jonge

Best Western City Hotel de Jonge is een gerenommeerd stadshotel gelegen midden in het hart van de Drentse hoofdstad Assen, op steenworp afstand van het station. Het hotel is onderdeel van een unieke combinatie van vergadercentrum, hotel, grand café, sfeervol restaurant, een diversiteit aan cafés en een danstheater annex discotheek. Deze unieke combinatie maakt Best Western Hotel de Jonge tot de perfecte gelegenheid voor uw overnachtingen, vergaderingen, trainingen, bruiloften, feesten en partijen.

Read more...

Beefeater

The Beefeater is een sfeervolle engelse pub met gezellige zitjes en verse bloemen op tafel. The Beefeater heeft een uitgebreid assortiment aan bieren en ook op het gebied aan wijn is er een mooie keus uit meerdere landen. De muziek; van heerlijk rustig achtergrond muziek doordeweeks tot heerlijk swingende Dance Classics uit de 70 en 80 jaren met hier en daar moderne Jazz, Blues en Motown klanken.Een mooi verwarmd terras welke het gehele jaar open is.

Read more...

‘t Cafe

Welkom op de website van hét feestcafe van Assen ! Als enige uitgaansgelegenheid in de hoofdstad beschikken wij over een draaibar. Feest samen met het personeel tot de zon weer opkomt. ’t Café is af te huren voor feesten en partijen op alle dagen van de week. Houd de site in de gaten voor leuke aanbiedingen en de gezelligste feesten !!

Read more...

Rockcafé Docx

Elke vrijdag hebben wij steeds weer een verschillende evenementen, de ene keer een Trance/Dance/Dubstep/Hardstyle feest, de andere keer leuke shooters voor een leuke prijs en dan weer een karaoke of guitar hero contest. Op zaterdag hebben wij de hele avond Rock muziek met onze eigen DJ Griffin.

Wij zijn elke vrijdag en zaterdag geopend.
Vrijdag 22.00 – 3.00
Zaterdag 22.00 – 4.00

Read more...

Club Diana

De hipste club van de stad!
Met een ruime dansvloer, chill-outs, cocktailbar, smokerslounge en apres-ski kelder!

Elke zaterdag geopend!

Read more...